Werkzaamheden

Zwiers Aannemersbedrijf in Zwolle en Kampen levert een breed scala aan diensten. Wij kunnen voor u een compleet huis bouwen, maar ook zorgen voor de inbouw van een sauna. Door ons brede netwerk van vakmensen kan Zwiers Aannemersbedrijf uw complete huis van a tot z verzorgen. 
Wij werken in de omgeving van Zwolle en Kampen in een straal van 50 tot 100 km. U bent altijd welkom om een vrijblijvende Offerte aan te vragen, of om Contact met ons op te nemen voor uw vragen. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.
Werkzaamheden
Afvoeren van afval

Afvoeren van afval

Wij voeren het afval van het werk zelf af. Hierbij houden wij uiteraard rekening met het milieuw, alles wordt door ons netjes gerecycelt! Na het werk zorgen wij dat uw huis of kantoor netjes wordt achtergelaten. 
Winkelinrichtingen

Winkelinrichtingen

Van het inrichten van een winkel of een supermarkt tot de betimmering van het pand. Tevens kunnen wij de winkelinrichting op maat maken.
Bouwaanvragen en vergunningen

Bouwaanvragen en vergunningen

Voordat u begint met een aanbouw of uitbouw moet u bij de gemeente een bouwvergunning aanvragen. Samen met u maken we deze bouwtekening en kunnen u begeleiden met uw aanvraag.
Keuken en sanitair

Keuken en sanitair

Voor de complete nieuwbouw van uw badkamer of het plaatsen van een bad, bubbelbad, sauna of nieuw toilet. Wij zijn u graag van dienst.
Metselwerk

Metselwerk

De kwaliteit van het metselwerk in uw bedrijfspand of woning is van groot belang. Om welk metselwerk het ook gaat, de metselaars van Zwiers Aannemersbedrijf verzorgen het metselwerk op een professionele manier.
Stukadoorswerk en schilderwerk

Stukadoorswerk en schilderwerk

Wij beschikken over vakmensen die het gewenste stukadoors- en schilderwerk voor u verzorgen.
Dakkapellen en dakramen

Dakkapellen en dakramen

Wij leveren en plaatsen dakramen en dakkapellen van Velux en Fakro. Met deze kwaliteitsproducten bent u verzekerd van een duurzaam product.
Grondwerk

Grondwerk

Zwiers Aannemersbedrijf kan u van dienst zijn met het uitgraven van de fundering en/of het bouwrijp maken voor verbouw en nieuwbouw van uw woning. Ook voor de aanleg of omleiding van uw riolering kunt u bij ons terecht.
Nieuwbouw

Nieuwbouw

U kunt aannemersbedrijf Zwiers inschakelen voor de nieuwbouw van uw droomhuis. Ook zijn wij u graag van dienst voor de nieuwbouw van een berging, garage, carport, serre, veranda of andere bijgebouwen.
Renovatie

Renovatie

Zwiers aannemersbedrijf is in te schakelen voor alle soorten renovatie aan uw woning of bedrijfspand. Van het renoveren van een vloer tot het realiseren van een nieuw dak.
Onderhoud

Onderhoud

Als u woning toe is aan onderhoud is het verstandig om een aannemer in te schakelen. Zwiers Aannemersbedrijf adviseert en voert het onderhoud op een professionele manier uit.
Verbouw

Verbouw

Wij verzorgen de complete verbouwing aan u huis, garage of bedrijfspand. Wij verzorgen uw verbouwing van het ontwerp tot de uitvoer. Vooraf geven wij een duidelijk inzicht in de kosten.
J. Zwiers Aannemersbedrijf • Meidoornhof 2 • Kampen • 06-53351614 • 038-4607185